

DRAFT - 2025 AUSTRALIAN GRAND PRIX - TRACK SCHEDULE (V7: 13 FEB 25)				
WEDNESDAY 12 MARCH				
7:15	SUNRISE			
7:20 - 7:30	AGPC	MOTORSPORT AUSTRALIA TRACK INSPECTION		
7:30 - 12:00	AGPC	AGPC CUSTOMER DRIVE EXPERIENCE (HIGH-SPEED)		
12:00 - 16:00	FORMULA 1	TRACK CLOSED - FIA/F1 SYSTEMS CHECKS TRACK RESTRICTED TO FIA/F1 ONLY		
14:15 - 14:45	FIA FORMULA 2	F2 SYSTEMS CHECKS		
14:45 - 15:00	FIA	TRACK INSPECTION - TRACK COMPLETELY CLEAR		
15:00 - 16:00	FIA	HIGH-SPEED TRACK TEST - FIA SAFETY & MEDICAL CARS		
16:10	TRACK OPEN TO F1 PASS HOLDERS			
16:15 - 16:25	AGPC	TRACK BLESSING - MAIN STRAIGHT		
18:30	F1 TEAM CURFEW STARTS			
19:43	SUNSET			



THURSDAY 13 MARCH			
7:00 - 7:30		AGPC STAFF PHOTO (MAIN STRAIGHT)	
7:16		SUNRISE	
7:30		F1 TEAM CURFEW ENDS	
7:40 - 7:50	TRACK	MOTORSPORT AUSTRALIA TRACK INSPECTION	
8:00 - 8:30	PROMOTER ACTIVITY	SUPERCARS & PORSCHE GUEST RIDES (HIGH-SPEED)	
8:35 - 10:05	TRACK	FORMULA 1 TECHNICAL ACCESS	
10:00		GATES OPEN TO PUBLIC	
10:10 - 10:40	PORSCHE CARRERA CUP	FIRST PRACTICE SESSION (30MINS)	
10:45 - 11:00	W	ELCOME TO COUNTRY (15MINS MAIN STRAIGHT)	
11:05 - 11:35	SUPERCARS CHAMPIONSHIP	FIRST PRACTICE SESSION (30MINS)	
11:50 - 12:05	FIA FORMULA 2	SYSTEM CHECK (15MINS)	
12:30 - 13:00	PORSCHE CARRERA CUP	QUALIFYING SESSION (30MINS)	
12:30 - 13:00	FORMULA 1 SECURITY MEETING ONLINE		
13:25 - 13:55	SUPERCARS CHAMPIONSHIP	SECOND PRACTICE SESSION (30MINS)	
13:30 - 14:30		FORMULA 1 DRIVERS' PRESS CONFERENCE	
14:00 - 14:40		PIT LANE WALK #1 (40MINS)	
14:10 - 14:30	TRACK	RACING PAST - FABULOUS FIFTIES (20MINS)	
14:45 - 15:00	FIA FORMULA 3	SYSTEM CHECK (15MINS)	
15:25 - 15:40	SUPERCARS CHAMPIONSHIP	QUALIFYING SESSION PART 1 (FOR RACE 1 GRID) (15MINS)	
15:50 - 16:05	SUPERCARS CHAMPIONSHIP	QUALIFYING SESSION PART 2 (FOR RACE 2 GRID) (15MINS)	
16:10 - 16:45		PIT LANE WALK #2 (35MINS)	
16:50 - 17:25	PORSCHE CARRERA CUP	FIRST RACE (30MINS)	
17:00 - 17:30	FIA FC	FIA FORMULA 2 TEAM MANAGERS' & DRIVERS' MEETING	
17:30 - 18:00	FIA FORMULA 3 TEAM MANAGERS' & DRIVERS' MEETING		
17:45 - 18:30	SUPERCARS CHAMPIONSHIP	FIRST RACE (19 LAPS OR 40MINS + PODIUM)	
18:30	F1 TEAM CURFEW STARTS		
18:30 - 20:00	F	F1 EXPERIENCES TRACK TOUR & TROPHY PHOTO	
18:30 - 20:00	F1 EXPERIENCES PIT LANE WALK		
18:35	TRACK OPEN TO F1 PASS HOLDERS		
19:30	GATES CLOSED TO PUBLIC		
19:42	SUNSET		



FRIDAY 14 MARCH		
7:17		SUNRISE
7:20 - 7:50	PROMOTER ACTIVITY	VIP GUEST LAPS (30MINS)
7:55 - 8:05	FIA	MEDICAL INSPECTION
8:05 - 8:20	FIA	TRACK INSPECTION & SAFETY CAR TEST
8:20 - 8:35	FIA	MEDICAL INTERVENTION EXERCISE
8:30	F1 TEAM CURFEW ENDS	
8:30	GATES OPEN TO PUBLIC	
8:50 - 9:35	FIA FORMULA 3	PRACTICE SESSION (45MINS)
9:30 - 10:30	FORMULA 1 TEAM MANAGERS' MEETING	
10:00 - 10:45	FIA FORMULA 2	PRACTICE SESSION (45MINS)
11:00 - 12:00	PIT LANE	FORMULA 1 CAR PRESENTATION - NO RACE CARS ON TRACK
11:10 - 11:30	TRACK	RACING PAST - FABULOUS FIFTIES (20MINS)
11:10 - 12:00	PIT LANE WALK #3 (50MINS)	
11:40 - 12:00	PROMOTER ACTIVITY (20MINS)	
12:05 - 12:20	FIA	TRACK INSPECTION & F1 STEWARDS FAMILIARISATION
12:30 - 13:30	FORMULA 1	FIRST PRACTICE SESSION (60MINS)
14:00 - 14:30	FIA FORMULA 3	QUALIFYING SESSION (30MINS)
14:30 - 15:30	FORMULA 1 TEAMS' PRESS CONFERENCE	
14:35 - 14:45	RAAF AIR DISPLAY	
14:45 - 15:30	SUPERCARS CHAMPIONSHIP	SECOND RACE (19 LAPS OR 40MINS + PODIUM)
15:30 - 16:00		FIA FORMULA 3 PRESS CONFERENCE
15:40 - 15:50	FIA	TRACK INSPECTION
16:00 - 17:00	FORMULA 1	SECOND PRACTICE SESSION (60MINS)
17:30 - 18:00	FIA FORMULA 2	QUALIFYING SESSION (30MINS)
18:25 - 19:00	PORSCHE CARRERA CUP	SECOND RACE (30MINS)
18:30 - 19:30	FORMULA 1 DRIVERS' MEETING	
19:15 - 20:30	INCLUSIVE PIT LANE EXPERIENCE	
19:20	TRACK OPEN TO F1 PASS HOLDERS	
19:30 - 20:00	FIA FORMULA 2 PRESS CONFERENCE	
19:40	SUNSET	
21:00	GATES CLOSED TO PUBLIC	
21:00	TEAM CURFEW STARTS	



SATURDAY 15 MARCH			
7:18		SUNRISE	
7:40 - 7:50	TRACK	MOTORSPORT AUSTRALIA TRACK INSPECTION	
8:00 - 8:30	PROMOTER ACTIVITY	VIP GUEST LAPS (30MINS)	
8:30		GATES OPEN TO PUBLIC	
9:05 - 9:15	SUPERCARS CHAMPIONSHIP	QUALIFYING SESSION PART 3 (FOR RACE 3 GRID) (10MINS)	
9:25 - 9:35	SUPERCARS CHAMPIONSHIP	QUALIFYING SESSION PART 4 (FOR RACE 4 GRID) (10MINS)	
9:30		F1 TEAM CURFEW ENDS	
9:45 - 10:15	FORMULA 1	TEAM PIT STOP PRACTICE	
9:50 - 10:30		PIT LANE WALK #4 (40MINS)	
10:30 - 10:40	FIA	MEDICAL INSPECTION	
10:40 - 10:55	FIA	TRACK INSPECTION & SAFETY CAR TEST	
11:00 - 11:05	FORMULA 3	PIT LANE OPEN	
11:15 - 12:00	FIA FORMULA 3	SPRINT RACE (20 LAPS OR 40MINS + 1 LAP + PODIUM)	
12:10 - 12:20	FIA	TRACK INSPECTION	
12:30 - 13:30	FORMULA 1	THIRD PRACTICE SESSION (60MINS)	
13:40 - 13:55	TRACK	RACING PAST - FABULOUS FIFTIES (15MINS)	
14:00 - 14:05	FIA FORMULA 2	PIT LANE OPEN	
14:15 - 15:05	FIA FORMULA 2	SPRINT RACE (23 LAPS OR 45MINS + 1 LAP + PODIUM)	
15:10 - 15:40	PIT LANE WALK #5 (30MINS)		
15:15 - 15:30		PROMOTER ACTIVITY (15MINS)	
15:30 - 15:55		FIA FORMULA 3 PRESS CONFERENCE	
15:40 - 15:50	FIA	TRACK INSPECTION	
15:40 - 15:55		RAAF AIR DISPLAY	
16:00 - 17:00	FORMULA 1	QUALIFYING SESSION (60MINS)	
17:00 - 18:00		FORMULA 1 PRESS CONFERENCE	
17:20 - 17:30		SUPERCARS GRID WALK	
17:35 - 18:20	SUPERCARS CHAMPIONSHIP	THIRD RACE (19 LAPS OR 40MINS + PODIUM)	
18:00 - 18:30		FIA FORMULA 2 PRESS CONFERENCE	
18:35 - 19:10	PORSCHE CARRERA CUP	THIRD RACE (30MINS + PODIUM)	
19:25 - 20:25	F1 EXPERIENCES CHAMPIONS CLUB GRID WALK & TROPHY PHOTO		
19:30		TRACK OPEN TO F1 PASS HOLDERS	
19:35 - 20:35	FIA	MARSHALS' PIT LANE WALK	
19:36	SUNSET		
21:00	GATES CLOSED TO PUBLIC		



SUNDAY 16 MARCH			
7:10 - 7:20	TRACK	MOTORSPORT AUSTRALIA TRACK INSPECTION	
7:19		SUNRISE	
7:30 - 8:00	PROMOTER ACTIVITY	VIP GUEST LAPS (30MINS)	
8:00 - 8:10	FIA	MEDICAL INSPECTION	
8:10 - 8:25	FIA	TRACK INSPECTION & SAFETY CAR TEST	
8:30		GATES OPEN TO PUBLIC	
8:45 - 8:50	FIA FORMULA 3	PIT LANE OPEN	
9:00 - 9:50	FIA FORMULA 3	FEATURE RACE (23 LAPS OR 45MINS + 1 LAP)	
10:00		F1 CAR COVER SEALS REMOVED	
10:00 - 10:15	SUPERCARS GRID WALK		
10:10 - 10:40	FIA FORMULA 3 PRESS CONFERENCE		
10:20 - 10:55	SUPERCARS CHAMPIONSHIP	FOURTH RACE (14 LAPS OR 30MINS + PODIUM)	
10:55 - 11:10	RAAF AIR DISPLAY		
11:15 - 11:20	FIA FORMULA 2	PIT LANE OPEN	
11:30 - 12:35	FIA FORMULA 2	FEATURE RACE (33 LAPS OR 60MINS + 1 LAP)	
12:50 - 13:50		PIT LANE WALK #6 (60MINS)	
13:00 - 13:30	FORMULA 1	DRIVERS' PARADE (30MINS)	
13:35 - 13:45	PROMOTER ACTIVITY		
13:40 - 14:10	FIA FORMULA 2 PRESS CONFERENCE		
13:55 - 14:10	FIA	TRACK & MEDICAL INSPECTION	
14:20 - 14:30	FORMULA 1	PIT LANE OPEN	
14:30 - 14:40		RAAF AIR DISPLAY	
14:44 - 14:46		NATIONAL ANTHEM	
14:46 - 14:48		RAAF FLYOVER	
15:00 - 17:00	FORMULA 1 AUSTRALIAN GRAND PRIX (58 LAPS OR 120MINS)		
19:37	SUNSET		
20:30	GATES CLOSED TO PUBLIC		